เมษายน 18, 2021

บทที่55 Lip Gloss กลอส

Lip Gloss กลอส

วัยรุ่นนิยมใช้มาก เพราะไม่จัดจ้านแล้วยังทาง่าย ดูโปร่งใสสบายๆ แต่สำหรับสาวที่ร้อนแรงจะเพิ่มความเซ็กซี่หลักจากทาลิปแล้วแต้มลิปกลอสทับลงไป ริมฝีปากจะดูสวยเด่นเป็นประกายขึ้นค่ะ

ถ้าคุณยังไม่ได้ลองใช้ “ลิปกลอส” แล้วคุณอาจพลาดสิ่งที่ดีในการแต่งหน้า สิ่งที่ทำให้ลิปกลอสแตกต่างจากลิปสติกคือมันทำให้ริมฝีปากของคุณดูเปล่งปลั่งเต่งตึง ซึ่งจะทำให้คุณดูสวยไม่ว่าจะเป็นที่ทำงาน หรือ เมื่อมีการสังสรรค์กับเพื่อนเฮฮากับเพื่อน หากคุณยังไม่ได้ลองใช้ลิปกลอส เรามีเคล็ดลับในการใช้ลิปกลอสที่ดี คุณได้ลองใช้แล้วอาจเปลี่ยนเป็นใช้ลิปกลอสตลอดเลยก็ได้นะคะ

อย่าทาลิปกลอสเต็มปากถ้าเราทาลิปสติกมาก่อนแล้ว

คุณสามารถเลือกลิปสติกและลิปกลอสที่มีสีคล้ายกันเพื่อใช้ร่วมกันได้ วิธีนี้จะได้ริมฝีปากที่ชัดเจนและสด จากสีของลิปสติก และประกายระยิบระยับจากกลอสช่วยให้ริมฝีปากเย้ายวนยิ่งขึ้น สำหรับเคล็ดลับในการทาลิปกลอสในกรณีที่ทาลิปติกเป็นชั้นเบสแล้ว ให้ทาลิปกลอสที่กลางริมฝีปากทั้งด้านบนและด้านล่างแค่นี้ก็พอแล้ว เพราะถ้าคุณทาลิปกลอสลงไปเต็มริมฝีปากอาจทำให้มันดูเยิ้มเกินไปและดูตลก

เลือกใช้ลิปกลอสที่ติดทนนาน

ลิปกลอสกับปัญหาที่พบได้บ่อยๆคือทาไม่ติดทนนาน ที่จริงทางแก้ก็พอมีนะคะเพียงแค่้ราซื้อลิปกลอสที่มีคุณภาพที่ดี ให้เราซื้อของยี่ห้อดีๆเพียงเท่านี้เราก็จะได้ลิปกลอสที่ติดทนเป็นชั่วโมง

ทาทิ้นต์ก่อนทากลอส

แก้ปัญหาการใช้ลิปกลอสและสีไม่ชัด โดยการใช้ทิ้นต์หรือลิปสติกสีอ่อน ๆ (อาจเป็นลิปบาล์มที่เปลี่ยนสีได้) ทาที่ริมฝีปากชั้นแรกแค่นี้ริมฝีปากก็จะสวยเป็นประกายระยิบระยับ

Teenagers are very popular. Because not too harsh and easy to apply Looks transparent, comfortable But for hot girls, will increase the sexyness from the lip and then apply lip gloss over The lips will look more beautiful, sparkling.

If you haven’t tried using “lip gloss” then you might miss the good things in makeup. What makes lip gloss different from lipstick is that it makes your lips look firm and radiant. Which will make you look beautiful whether at work or when having a fun party with friends. If you haven’t tried using lip gloss yet We have tips for using good lip gloss. You have tried it and may change to a lip gloss at all.

Don’t apply lip gloss if I’ve applied lipstick before.

You can choose lipstick and lip gloss with similar colors to use together. This method will get clear and fresh lips. From the color of the lipstick And the glitter from the gloss makes the lips more seductive. For tips on applying lip gloss in the event that the lip layer is already base Apply lip gloss in the middle of the lips, both above and below, that’s enough. Because if you apply the lip gloss over your lips it may make it look too greasy and funny.

Opt for a long-lasting lip gloss

Lip gloss and the most common problem is that it doesn’t last long. In truth, the solution is enough. Just buy lip gloss that is of good quality. Let us buy good brands, and this will give you lip gloss that lasts for hours.

Tint before applying gloss

Solve the problem of using lip gloss and blurry color By using tint or light-colored lipstick (possibly a changeable lip balm) on the first lip, then the lips will become beautiful, sparkling.

Lip Gloss กลอส

ขอขอบคุณ Google.com

แนะนำติชมได้ที่ guiapuertocabello.com