เมษายน 18, 2021

บทที่81 แก้ผมลีบแบนให้กลับมาสวย

แก้ผมลีบแบนให้กลับมาสวย

ใช้หวีกลมในการใดผมให้ทั่วศรีษะ

หลังจากสระผมเสร็จ เพื่อให้เส้นผมที่ไดร์ไม่ลีบแบน แต่มีกับมีวอลลุ่มเป็นธรรมชาติ ให้ใช้หวีกลมเพื่อม้วนที่โคนผม แล้วไดร์ผมให้แห้งในเวลาเดียวกัน ทำแบบนี้จนผมทั้งหมดแห้งทั่วศีรษะ รับรองได้เลยว่าผมของสาว ๆ จะดูหนาขึ้นและมีวอลลุ่มสวยที่เป็นธรรมชาติ

ใช้มูสผมช่วยได้ดี

มูสเพื่อการจัดแต่งทรงผมเป็นผู้ช่วยที่ยอดเยี่ยม ที่เหมาะสำหรับผู้หญิงที่มีผมแบนมาก เป็นวิธีที่ง่ายสุดๆต่อการใช้งานคือ บีบมูสลงบนฝ่ามือของคุณในปริมาณที่พอเหมาะ เพราะการใช้มากเกินไปจะทำให้ผมหนักเกินไป และ ดูลีบแบนหนักกว่าเก่า จากนั้นก็ลูบไปผมจากโคนจรดปลายเสร็จแล้วเป่าผมให้แห้ง

ใช้ดรายแชมพู

นอกจากมูสเพื่อช่วยผมไม่ให้ลีบแบน ยังมีไอเท็มอื่นๆที่เด็ดไม่แพ้กัน เช่น ดรายแชมพูยาสระผมแห้งหรือคล้ายสเปย์ที่ทำให้ผมไม่มัน ซึ่งเป็นแชมพูที่สมบูรณ์แบบมากในวันที่คุณไม่ได้สระผมมีหลายรูปแบบ เนื่องจากไม่มีเวลาสำหรับสระผม หรือ แม้กระทั่งการขี้เกียจสระ เพียงแค่ฉีดมูสโดยตรงลงในผม จากนั้นใช้มือสาวผมไปมา สิ่งนี้จะทำให้เส้นผมดูหนาและมีวอลลุ่มทันที และแม้ว่าคุณจะไม่สระผมก็ไม่ได้ทำให้ผมมีกลิ่นเหม็น

หวีผมย้อน

หากการหวีผมด้วยวิธีปกติทำให้เส้นผมลีบแบน ดังนั้นลองหวีในทางตรงกันข้าม แค่คุณก้มหัวลงแล้วหวีผมของคุณจากด้านล่างจนถึงโคนผม เส้นผมของคุณจะดูหนา พองตัวและมีวอลลุ่มมากขึ้น

Use a round comb in any area of ​​hair throughout the head.

After washing your hair So that the hair that is not flat withered hair But with natural volumes Use a round comb to curl the roots. And then dry the hair at the same time Do this until all the hair is dry all over the head. I can assure you that your hair will look thicker and have a natural volume.

Use the mousse, I can help.

Mousse for styling is a great helper Suitable for women with very flat hair. Is a super easy way to use Squeeze an appropriate amount on the palm of your hand. Because using too much will cause the hair to be too heavy and look flat at heavier than before Then rub over the hair from root to tip and blow dry your hair.

Dry shampoo

aside from mousse, to help me not to fall flat. There are also other equally cool items such as dry shampoo, dry hair shampoo, or a spay-like substance that makes hair un oily. Which is a very perfect shampoo on days when you don’t wash your hair. There are many forms As there is no time for washing your hair or even being lazy. Just spray the mousse directly into the hair. Then use my girl’s hand to go back and forth This will make the hair look thick and has a volume immediately. And even if you don’t wash your hair, it won’t make your hair smell bad.

Reverse combing hair

If combing the hair with normal methods causes the hair to become flat So try combing on the contrary Just bend your head down and comb your hair from the bottom to the roots. Your hair will look thick. Puffing up and having more volume

แก้ผมลีบแบนให้กลับมาสวย

ขอขอบคุณ Google.com

แนะนำติชมได้ที่ guiapuertocabello.com