เมษายน 18, 2021

บทที่127 วิธีทำให้คิ้วดกดำ

วิธีทำให้คิ้วดกดำ

เรายังอยู่กันในเรื่องของขนคิ้วนะคะ ครั้งนี้จะมาถึงความดกดำของคิ้วกันบ้างค่ะบางคนหน้าตาสวยงามแต่พอล้างหน้าคิ้วกับบางซะเหลือเกิน จะดีกว่าไหมถ้าเรามีวิธีทำให้คิ้วกลับมาดกดำทำให้หน้าดูโดดเด่นมากยิ่งขึ้น การแต่งหน้าก็ง่ายขึ้นด้วยมาเป็นสาวคิ้วหนาดกดำกันดีกว่าค่ะ ของที่จะนำมาใช้ก็เป็นของที่หาได้ไม่ยากที่อยากแนะนำคือควรทำอย่างสม่ำเสมอนะคะถึงจะเห็นผล

  1. เล็มขนคิ้ว

วิธีนี้จะเป็นวิธีที่ผู้หญิงส่วนใหญ่ทำกันอยู่แล้วใช่ไหมละคะ แต่จะรู้กันไหมค่ะว่าวิธีนี้ได้ผลสุดๆไปเลยละค่ะการเล้มขนคิ้วถือว่าเป็นการกระตุ้นการทำงานของคิ้วให้ยาวขึ้นไวกว่าเดิม

2. ใช้วาสลีน

เป็นที่รู้ๆกันอยู่แล้วว่าจุดเด่นของวาสลีนคือความชุ่มชื่นหลังการใช้ กับคิ้วก้เช่นกันให้เรานำมาทาก่อนนอนทุกวันจะทำให้รูขุมขนชุ่มชื่นมากยิ่งขึ้น และจะทำให้คิ้วดกดำเงางามมากยิ่งขึ้น แนะนำให้ทาก่อนนอนทุกคืนเลยนะคะ

3. ดอกอัญชัน

ดอกอัญชันเป็นสิ่งที่พ่อแม่แทบจะทุกบ้านใช้ทาคิ้วให้ลูกๆเพื่อที่จะได้มีขนคิ้วที่ดำและดกนั่นเองค่ะ โตมาแล้วก็ยังใช้ได้นะคะโดยการใช้ดอกอัยชันประมาณ 6 ดอก และคั้นเอาแต่น้ำมาทาคิ้วก่อนเข้านอนรับรองคิ้วของคุณจะดำมากยิ่งขึ้น

4. น้ำมันมะพร้าว

อันที่จริงน้ำมันมะพร้าวนั้นมีสรรพคุณอยู่เยอะเลยนะคะ และข้อดีอีกอย่างที่หลายคนยังไม่รู้ยังช่วยให้คิ้วของเราดกและยาวไวมากขึ้น วิธีทำก็เช่นเดิมเลยค่ะทาก่อนเข้านอนทุกวัน

We are still talking about eyebrows. This time, it will come to the blackness of the eyebrows. Some people are beautiful, but after washing the eyebrows and some too much. Would it be better if we had a way to make the eyebrows turn black and make the face stand out even more? Make-up is also easier as well as being a girl with black eyebrows The items that are used are not difficult to find, which is recommended to be done regularly to see results.

  1. Trim eyebrows

This method is the way most women do already, right? But do you know that this method is really effective? Trim eyebrows are considered to stimulate the eyebrows to be longer than before.

2. Use Vaseline

It is well known that Vaseline’s strength is moisture after use. With eyebrows as well. Let us apply it before going to bed every day to make the pores more moist. And will make the eyebrows more dark and shiny Recommend applying before bed every night.

3. Butterfly Pea Flower

Butterfly pea flower is something that parents in almost every home use to paint eyebrows for children in order to have black and bushy eyebrows. Growing up, it can still be used by using about 6 action flowers and squeezing only water to paint your eyebrows before going to bed. Your eyebrows will become even darker.

4. Coconut oil

In fact, coconut oil has many properties. And another benefit that many people still don’t know also helps our eyebrows become longer and faster The process is the same. Apply before going to bed everyday.

วิธีทำให้คิ้วดกดำ

ขอขอบคุณ Google.com

แนะนำติชมได้ที่ guiapuertocabello.com