กุมภาพันธ์ 26, 2021

บทที่130 วิธีลดปัญหากลิ่นตัว

วิธีลดปัญหากลิ่นตัว

ปัญหาของหญิงสาวหลายคนที่มีกลิ่นตัวแรงจะทำให้คุณมีความกังวลใจอยู่ไม่น้อย และเวลาที่ต้องเข้าสังคมจะทำให้คุณไม่มีความมั่นใจโดยเฉพาะอย่างยิ่งเมื่อทำกิจกรรมที่เหงื่อออก จะมีความเสี่ยงสูงที่จะส่งกลิ่นมากกว่าคนอื่น วันนี้เราจิงมีเทคนิคที่จะช่วยขจัดปัญหาเหล่านี้ไม่มากก็น้อย มาติดตามอ่านกันได้เลยคร้า

  • ปรับสุขอนามัยทั้งหมด พยายามตรวจสอบดูว่าเรารักษาความสะอาดของตัวเองดีหรือไม่ หากคำตอบของคุณคือไม่! หรือแม้แต่เพียงแค่สงสัย ควรจะปรับเปลี่ยนตั้งแต่ต้น เมื่อเราตระหนักว่าเรามีกลิ่นตัวแรงวิธีที่ดีที่สุดคือการใส่ใจกับความสะอาด เริ่มต้นด้วยการอาบน้ำซึ่งเป็นวิธีพื้นฐานในการดับกลิ่นตัว ใช้ฟองน้ำหรือใยบวบ ในการขัดผิวโดยเฉพาะบริเวณจุดอับ รักแร้หรือที่ต่างๆ
  • การใช้น้ำหอม เป็นวิธีดับกลิ่นที่ใช้กันอย่างแพร่หลาย ถ้ามีกลิ่นตัวที่ไม่ชวนดมนจะต้องกลบกลิ่นใหม่ที่จะให้ความสดชื่นและมีกลิ่นหอมมากขึ้น แต่ไม่แนะนำสำหรับคนที่มีเหงื่อออกมากเนื่องจาก ระหว่างที่เหงื่ออกจะมีแบคทีเรียและยิ่งฉีดน้ำหอมจึงอาจทำให้กลิ่นฉุนรุนแรงกว่าเดิม
  • เลือกใช้ผลิตภัณฑ์ ขจัดกลิ่นไม่พึงประสงค์ปัจจุบันมีออกมามากมายให้เลือกซื้อกันแบบง่ายๆ เลือกใช้ที่ยับยั้งแบคทีเรียได้นาน ไม่ว่าจะเป็นครีมอาบน้ำ สบู่ หรือ โคโลญจน์ ลองใช้ดูนะคะว่ายี่ห้อไหนที่เหมาะกับตัวเราและไม่ทำให้ผิวแห้งจนเกินไป

The problem of many young women with strong body odor will make you worried a lot. And socializing times will leave you without confidence, especially when sweating activities. Will have a higher risk of smelling more than others Today, we have techniques to help eliminate these problems, more or less. Can follow and read it.

  • Adjust all hygiene. Try to check to see if we keep ourselves clean or not. If your answer is no! Or even just wondering Should be modified from the beginning When we realize that we have a strong body odor, the best way is to pay attention to cleanliness. Begin with bathing, which is the basic way to deodorize body odor. Use a sponge or loofah. In scrubbing especially at the blind spots Armpits or other places.
  • Using perfume Is the most commonly used deodorant method. If there is a smell that is not inviting to smell, it must drown out a new scent that will be fresher and more fragrant. But not recommended for people who are sweating a lot because While sweating is bacterial and the perfume is injected, it may make the odor more intense.
  • Select products Eliminate unwanted odors. There are now a lot to choose to buy easily Choose to use to inhibit bacteria for a long time. Whether it is shower cream, soap or cologne, try to see which brand is right for us and not cause the skin to become too dry.

วิธีลดปัญหากลิ่นตัว

ขอขอบคุณ Google.com

แนะนำติชมได้ที่ guiapuertocabello.com