ตุลาคม 18, 2021

บทที่171 เล็บแข็งแรงแบบง่ายๆ

เล็บแข็งแรงแบบง่ายๆ

เล็บเป็นอวัยวะภายในร่างกายอย่างหนึ่งที่เราต้องดูแลเป็นอย่างดี เพราะมันสามารถบ่งบอกสุขภาพของเราได้เมื่อเล็บแข็งแรงไม่เปราะหักง่ายหรือเหลืองอาจหมายความว่าเรามีสุขภาพที่ดีและแข็งแรงสำหรับผู้ที่มีปัญหาเล็บไม่แข็งแรงหากคุณดูไม่แข็งแรงเรามีวิธีดูแลรักษา เล็บแข็งแรงถ้าคุณทำทุกวัน ปัญหาเล็บอ่อนแอที่เคยมีจะดีขึ้นอย่างแน่นอน

อย่าให้เล็บโดนน้ำบ่อยๆ
หากเล็บของคุณโดนน้ำบ่อยๆหรือแช่น้ำนานเกินไปอาจทำให้เล็บอ่อนแอและเปราะได้ แม้ว่าเล็บของคุณจะสัมผัสกับสารเคมีอยู่แล้วมันก็จะยิ่งอ่อนแอลงได้ง่ายขึ้นดังนั้นหากทำได้ให้สวมถุงมือเมื่อล้างจาน หรือถ้าแช่ในอ่างพยายามอย่าให้เล็บแช่น้ำนาน ๆ หรือถ้าไม่สามารถหลีกเลี่ยงไม่ให้เล็บโดนน้ำได้เช่นต้องล้างมือบ่อย ๆ ให้ซับมือและเล็บให้แห้ง และทาครีมบำรุงทันที

อย่าปล่อยให้ร่างกายขาดน้ำ
การดื่มน้ำให้เพียงพอถือเป็นวิธีดูแลสุขภาพที่เราทุกคนไม่ควรละเลย เพราะเมื่อร่างกายได้รับน้ำเพียงพอทุกระบบในร่างกายก็จะทำงานเป็นปกติ อวัยวะทุกส่วนแข็งแรง รวมทั้งเล็บ แต่ถ้าร่างกายขาดน้ำเล็บจะเปราะบางและแตกง่ายดังนั้นคุณควรดื่มน้ำให้เพียงพอต่อความต้องการของร่างกายในแต่ละวัน เพื่อให้ร่างกายชุ่มชื้นและเล็บมีสุขภาพดี

Nails are one of the organs within the body that we must take good care of. Because it can indicate our health when nails are strong, not brittle, easily broken or yellow, it may mean that we are healthy and strong. Strong nails if you do it every day The problem of weak nails will definitely improve.

Do not expose your nails to water too often.
If your nails are frequently exposed to water or have been soaked for too long, they may become weak and brittle. Even if your nails are already exposed to chemicals, they can become weaker more easily, so wear gloves when washing the dishes. Or if soaking in the bath, try not to let your nails soak for a long time, or if you can’t avoid getting them in the water, for example, you need to wash your hands frequently to pat your hands and nails dry. And apply nourishing cream immediately.

Stay hydrated
Drinking enough water is one of the healthiest ways we all shouldn’t be overlooked. Because when the body receives enough water, all systems in the body will function normally. All organs are healthy, including your nails, but if your body is dehydrated, your nails become fragile and break easily, so drink enough water to meet your daily needs. To keep the body hydrated and nails healthy.

เล็บแข็งแรงแบบง่ายๆ

สนับสนุนโดย  macau8889

แนะนำติชมได้ที่ guiapuertocabello.com