ตุลาคม 18, 2021

บทที่176 แก้ปัญหาการเกิดสิวซ้ำซาก

แก้ปัญหาการเกิดสิวซ้ำซาก

สาเหตุของการเกิดสิวนั้นเกี่ยวข้องโดยตรงกับฮอร์โมนในร่างกาย ซึ่งเป็นอีกสาเหตุหนึ่งที่กระตุ้นให้เกิดสิว ซึ่งแตกต่างกันไปในแต่ละบุคคลนอกจากนี้ยาบางชนิดการสูบบุหรี่ความเครียดและนิสัยการดูแลผิวที่ไม่ดี ล้วนเป็นสิ่งที่ก่อให้เกิดสิวได้เช่นกัน นอกจากนี้ยังมีหลักฐานว่าอาหารมีผลต่อการเกิดสิว

ล้างหน้าล้างเครื่องสำอางให้สะอาด
ทำความสะอาดใบหน้าเป็นประจำทุกวัน ก็จะช่วยลดการเกิดสิวได้ แต่ต้องล้างให้สะอาด โดยเฉพาะผู้ชายและผู้หญิงที่แต่งหน้ายิ่งควรลบเครื่องสำอางให้หมด เพื่อไม่ให้เกิดการระคายเคืองหรือแพ้จนเกิดสิวดังนั้นในขั้นตอนการล้างหน้าอย่าล้างหน้าเร็วเกินไป สิ่งนี้อาจทำให้สารเคมีตกค้างจากเครื่องสำอางยังคงอยู่บนใบหน้า หรือสิ่งสกปรกที่ต้องเจอในระหว่างวันอุดตันรูขุมขนดังนั้นต้องล้างหน้าให้สะอาดที่สุดเพื่อช่วยแก้ไขปัญหาสิวที่เกิดซ้ำ

อย่านอนดึกและดื่มน้ำให้เพียงพอ
การพักผ่อนไม่เพียงพอส่งผลต่อระบบร่างกายโดยเฉพาะระบบหมุนเวียนเลือดและน้ำเหลืองสังเกตว่าเวลาเราอดนอนผิวหยาบหน้ามันรูขุมขนกว้างและเป็นสิวง่ายสำหรับคนที่ไม่มีสิวก็อาจเกิดตุ่มแดง . แต่ถ้าใครที่เป็นสิวอยู่แล้วพบว่าสิวยิ่งมากวนใจ เมื่อรู้อย่างนี้แล้วก็ไม่ควรนอนดึก เป็นไปได้ที่จะนอนหลับให้เร็วขึ้นและดื่มน้ำมากขึ้น มีส่วนช่วยให้มีสุขภาพผิวที่ดีขึ้นอีกด้วย

The cause of acne is directly related to hormones in the body. Which is another cause that provokes acne This varies from person to person. Additionally, certain medications, smoking, stress, and poor skin care habits. Are all things that can cause acne as well. In addition, there is evidence that food can affect acne.

Wash your face, wash your makeup thoroughly
Clean your face every day. It will help reduce the occurrence of acne. But must be thoroughly washed Especially men and women who wear makeup should remove all makeup. In order not to cause irritation or allergic to acne, so in the process of washing your face, do not wash your face too quickly. This may leave chemical residue from cosmetics to remain on the face. Or dirt that you encounter during the day can clog your pores, so wash your face as clean as possible to help fix recurring acne problems.

Do not stay up late and drink enough water.
Inadequate rest affects the body system, especially the blood and lymphatic systems. Broad and acne-prone people without acne may develop red bumps, but if anyone who already has acne finds that acne is even more overwhelming. When you know this, you shouldn’t stay up late. It is possible to fall asleep faster and drink more water. It also contributes to better skin health.

แก้ปัญหาการเกิดสิวซ้ำซาก

สนับสนุนโดย  macau8889

แนะนำติชมได้ที่ guiapuertocabello.com