ตุลาคม 18, 2021

บทที่178 หน้าเด็กด้วยวิธีง่ายๆ

หน้าเด็กด้วยวิธีง่ายๆ

มีหลายวิธีที่จะทำให้เด็กและมีสุขภาพดี คุณเพียงแค่ต้องตั้งใจและใส่ใจโดยเริ่มจากการรับประทานอาหารที่มีประโยชน์อย่างที่เราทราบกันดีว่าการรับประทานผักผลไม้อาหารที่ไม่ผ่านการแปรรูปอาหารที่ไม่มีสารเคมีตกค้างและลดอาหารที่มีน้ำตาลเพื่อลดการอักเสบในร่างกายนอกจากนี้คุณต้องไม่กินมากเกินไป หรือน้อยเกินไปเพราะจะทำให้ร่างกายเสียสมดุล

การกินมากเกินไปทำให้เกิดการเผาผลาญมากขึ้นส่งผลให้ของเสียและไขมันสะสมส่งผลให้แก่เร็วกินน้อยเกินไปทำให้ร่างกายขาดสารอาหารไม่มีพลังงานไม่ต้องออกกำลังกาย

เลือกกินเมื่อเรากินอะไรแล้วร่างกายสดชื่นท้องไม่ป่องอากาศในท้องน้อยปกติคือกินให้เหมาะกับเรา ไม่ใช่ว่ากินผักแล้วชีวิตจะดีเสมอไป บางคนกินผักมากเกินไปซึ่งอาจทำให้ท้องอืดและมีแก๊สในกระเพาะอาหารได้ เนื่องจากเอนไซม์ที่มีอยู่ไม่สามารถย่อยได้

ร่างกายของคนเรานอกจากกรรมพันธุ์จะไม่เหมือนกันแล้วสิ่งแวดล้อมก็ไม่เหมือนกันไม่ใช่ทุกคนที่กินของเหมือนกันและสุขภาพก็เหมือนกัน คุณต้องสังเกตตัวเองว่าสิ่งที่คุณกินแล้วมันดีต่อร่างกายและจิตใจของคุณ ถ้ากินหวานชื่นใจก็กินบ้าง แต่อย่ามากเกินไป

There are many ways to keep young and healthy. You just have to be careful and attentive, starting with a healthy diet.As we all know, eating fruits and vegetables, unprocessed foods, free of chemical residues, and reducing sugars to reduce inflammation. In the body, you must also not eat too much. Or too little because it will cause the body to lose balance.

Eating too much leads to more metabolism, resulting in waste and fat deposits, which lead to aging quickly, eating too little, depriving the body of nutrients, lacking energy, or exercising.

Choose to eat. When we eat something, the body is fresh, the stomach is not bloated, the air in the little stomach is usually eaten to suit us. It’s not that eating vegetables and life is always good. Some people eat too much vegetables, which can lead to bloating and gas in the stomach. This is because the enzymes are not digestible.

Human bodies are not the same, but the environment is not the same. Not everyone eats the same food and health is the same. You have to observe for yourself that what you eat is good for your body and mind. If you eat sweetheart, you can eat some. But don’t be too much.

หน้าเด็กด้วยวิธีง่ายๆ

สนับสนุนโดย  macau8889

แนะนำติชมได้ที่ guiapuertocabello.com