ตุลาคม 18, 2021

บทที่181 นอนดึกผิวพัง

นอนดึกผิวพัง

ไม่ว่าจะเป็นเพราะการแชทหรือเล่นโซเชียลเน็ตเวิร์กรู้หรือไม่ว่าการไม่ยอมนอนและการใช้เวลาในการนั่งเล่นนั่งคุยแชท มีความสุขทำอะไรก็ได้และเที่ยวรอบดึก ไม่มีอะไรสามารถทดแทนการนอนหลับได้

เพราะถึงแม้จะไม่รู้สึกง่วงนอน แต่ควรนอนเร็วและนอนหลับให้เพียงพอเพื่อให้ผิวของคุณได้พักผ่อนและฟื้นฟูตัวเองอย่างเต็มที่ไม่ทำให้เกิดปัญหาผิวหน้าได้ง่ายๆ

คราวนี้ก็รู้แล้วว่าผิวหน้าของคุณเป็นอย่างไร? ค่อยๆเลือกเครื่องบำรุงรักษาอย่ารีบยัดสิ่งของให้ตัวเองมากเกินไป

การนอนหลับอย่างมีประสิทธิภาพเป็นอีกปัจจัยหนึ่งที่สามารถส่งเสริมสุขภาพกายและใจที่ดีได้ ไม่น้อยไปกว่าการเลือกรับประทานอาหารที่ดี และออกกำลังกายอย่างเหมาะสม แต่หลายคนให้ความสำคัญกับการนอนหลับน้อยมาก ยิ่งอยู่ในวัยทำงานยิ่งสร้างนิสัยการนอนโดยไม่จำเป็น

Whether it’s because of chatting or using social networks, do you know the lack of sleep and the time spent sitting down and chatting? Have fun, do anything and travel around the night. Nothing can replace sleep.

Because even if you do not feel sleepy. Instead, sleep early and get enough sleep to allow your skin to fully rest and recover, not easily causing facial problems.

Now you know what your face looks like? Carefully choose a maintenance machine, don’t be too rushed to stuff yourself with too much.


Effective sleep is another factor that can promote good physical and mental health. No less than good food choices And exercise properly But many people put very little emphasis on sleep. The more you are at work, the more you develop unnecessary sleep habits.

With the belief that When you sleep less, you have more time to work. And make the job progress faster Despite the fact If changing sleep habits to be quality and adequate to meet the needs of the body. Will give you better creativity That means you can work to your fullest potential as well.

นอนดึกผิวพัง

สนับสนุนโดย  macau8889

แนะนำติชมได้ที่ guiapuertocabello.com